Turvallisuuspalvelut

Turvallisuutta ja tehokkuutta oikealla suunnittelulla ja sujuvalla työnkululla

Mitkä ovat riittämättömän turvallisuuden – tapaturmien, vammojen, viivästysten ja seisokkien – aiheuttamat kustannukset yrityksellesi? Varmaa on, että terveenä pysyvät työntekijät saavat enemmän töitä tehdyksi. Vastuullinen rakentaja huolehtii myös siitä, että väliaikaiset liikennejärjestelyt työmaalla ja sen ympäristössä ovat kunnossa, myös siihen saat ammattimaista apua Ramirentin Tieturvapalveluilla. Oleellinen osa työmaan turvallisuutta on myös se, että työmaalla liikkuvat vain rakennuttajan valtuuttamat henkilöt. Tähän ratkaisun tarjoaa työmaan kulunvalvonnan ratkaisumme RamiSmart.

Turvallisuutta luodaan oikealla suunnittelulla ja sujuvalla työnkululla, jossa jokainen tietää aina tarkkaan oman tehtävänsä. Me Ramirentillä autamme sinua lisäämään työntekijöidesi työturvallisuutta ja työhyvinvointia. Samalla lisääntynyt turvallisuus säästää sinulle rahaa ja parantaa toiminnan tuottavuutta. Ramirent tarjoaa ratkaisuja riskien vähentämiseksi esimerkiksi työskenneltäessä korkealla, pölyisissä tai meluisissa oloissa tai kun työskentelyyn liittyy tärinää tai nostamista.

Ramirentin ammattiasentajat

Ramirentillä vain valtuutetut ja tarvittavan koulutuksen saaneet henkilöt saavat tehdä asennuksia ja muita turvallisuuden kannalta kriittisiä tehtäviä. Asentajamme antavat myös käyttökoulutuksen sinun henkilöstöllesi, ettei erehdyksille jää tilaa.

putoamissuojaus.png : 1567Kb

Hyvä työnantaja edistää turvallisuutta

Jokaisella alalla sana leviää nopeasti: hyvin nopeasti tiedetään ne yritykset, jotka huolehtivat työturvallisuudesta ja ne, joita kannattaa välttää. Turvallisuus on pitkävaikutteinen sijoitus, joka saa yrityksesi erottumaan edukseen ja houkuttelee parhaat työntekijät palvelukseesi. Turvallisuus on nimenomaan pitkän aikavälin asia, jossa kannattaa olla edelläkävijä.