Tilaratkaisut

Väliaikaismajoituksen ei tarvitse tuntua karkotukselta. Meiltä saat mukavat ja korkealuokkaiset moduuliratkaisut työmaalle, toimistotiloiksi ja tilapäisiksi koulutiloiksi silloin, kun tarvitset nopeasti lisätilaa.

tilat_low.png : 296Kb

Tiloja kaikkiin tarpeisiin

Olipa väliaikaistilan tarpeesi syynä sitten liiketoiminnan laajentuminen, varsinaisten tilojen remontti, työntekijöiden majoitus, laitteiden säilytys tai koulun luokkatilojen puute lukukauden alkaessa, Ramirentin moduulitilat tarjoavat uusia mahdollisuuksia ja kustannustehokkaita ratkaisuja juuri sinun tarpeisiisi.

Me suunnittelemme sinun työmaallesi sopivan tilaratkaisun kattavan ja laadukkaan tuote- ja palveluvalikoimamme avulla. Ratkaisumme sisältää kokonaisvaltainen toimituksen Ramirentin omista, standardisoiduista tilamoduuleista – aina suunnittelusta kuljetukseen ja asennukseen saakka. Ratkaisumme muuntuu dynaamisesti tarpeidesi mukaan. Perusratkaisuun voidaan haluttaessa lisätä rakennus-, ylläpito- ja valvontapalveluita. Näin voit jättää kokonaisvastuun työmaasi toimisto- ja sosiaalitiloista meidän harteillemme.